maandag 13 januari 2014

Mag het nog?

Het is een beetje laat, maar volgens mij mag het nog de hele maand Januari....
Misschien zou ik dan beter kunnen zegen, Best Whishes, misschien een idee voor een nieuwe slinger volgend jaar. Deze gaat tenslotte al wat jaartjes mee, maar daardoor niet minder gemeend. Iedereen die meeleest wens ik een vrolijk 2014 met heel veel inspiratie en creativiteit.

Het nieuwe jaar is goed begonnen, vele dames en een heer hebben zich aangemeld voor het welbekende randje per week. Het was even tobben met het band, de kleur, de eerste steekjes enz.
Maar gelukkig had Wietske het lumineuze idee om Simone uit te nodigen! 28 dames maar liefst in het Bossche Atelier en woonkamer kwamen kijken naar de steekjes van allen. Vele variaties heb ik voorbij zien komen en dan ga je weer twijfelen...

Dus toch nog maar 2 kleurtjes erbij gekocht voor de broodnodige variatie zullen we maar zeggen. Ik ben er zelf heel tevreden mee.


De randjes voor deze week staan er al weer op en het effect is leuk. Gelukkig blijft er nog genoeg tijd over voor de andere projecten. De sterretjes quilt loopt bijna op zijn end, tenminste, de stof raakt op. Dat maakt het wel tot een uitdaging om alles tot een mooi geheel te maken, maar ik kom er wel uit denk ik.


Daarnaast ga ik ook alweer stiekem denken aan de moestuin want we hebben vandaag de allerlaatste prei uit de tuin opgegeten. Het waren ieniemini exemplaren maar ze smaakte er niet minder om. Alles is nu op! De nieuwe zaden zijn besteld en opa heeft de grond in de kas al lekker omgespit (foto volgt later). Nu planning maken en vanaf eind januari gaan we weer zaaien!

Fijne week allemaal!

1 opmerking:

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Goeie keus gemaakt Sas, het wordt erg mooi. Het lijkt wel kant!!!!!
liefs
Wietske