vrijdag 7 september 2012

Beetje Vreemd

Even een update over mijn vakantieproject; weten jullie het nog? Een mooie doos vol met op maat gesneden lapjes gingen mee naar Frankrijk. Vele hexagonnen werden daar gemaakt en na een zonovergoten vakantie, werden er hier in Nederland nog veel meer hexagonnen gemaakt. Weet je wat nou zo gek is? het lijkt wel of die doos nog steeds even vol zit, er komt maar geen einde aan. En dat terwijl ik toch echt geen lapjes erbij gesneden heb! En ik maar roepen dat deze quilt zo groot werd tot de lapjes op waren, nou dat kan nog wel ff duren.
Tot nu is dit het resultaat, maar we gaan gewoon door hoor!
En tussendoor genieten we met volle teugen van de nieuw verworven moestuin. Heel wat onkruid is inmiddels gewied, paadjes aangelegd en flink gesnoeid. Ook werd er al het een en ander gezaaid. Mooie preitjes (heb ik waarschijnlijk niet diep genoeg gepoot, maar we zien het wel), broccolli (werd na een week besmet met witte vlieg maar we hebben ze kunnen redden), bloemkool, boerenkool, 4 slasoorten in de zogenaamde m2 tuin, rabarber en aardbeien van de kweker. En zie hier het resultaat! Ben wel een beetje trots op de sla hoor!

En warempel, zelfs de aardbeien staan in bloei! Dit weekend dus maar eens even een tunneltje gaan bouwen van pvc pijp en gaas, want je snapt natuurlijk wel dat we die aardbeien zelf gaan opeten en niet de vogeltjes.

Fijne avond!

2 opmerkingen:

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Och Sas wat ziet het er toch mooi uit. Net echt hoor. Nou moet ikmtoch gauw eens een keer komen eten. Ik vind je lapjes ook heel erg mooi.

Heerlijk he dit mooie weer. Jullie zullen nu wel heel veel buiten zitten denk ik.

Dikke kus

Wietske

Monica zei

Ik kwam via Wietske op jouw blog, leuk en gezellig. Kom vast vaker langs