maandag 8 oktober 2012

Quilthoeve Naaldwijk

Wat een heerlijk dagje shoppen was dat! Eerst mijn vriendin Wietske uit Den Bosch opgehaald bij station Leiden en na een cappuccino door naar Naaldwijk. De zon brak door en het beloofde een heerlijke dag te worden. Eenmaal binnen begon het feestje, kijken, snuffelen, ja zelfs ruiken aan lapjes. En we mochten ook de nieuwe workshopruimte even bewonderen, er was een groep cursisten bezig met kartonnage.
Voor een volledig verslag met foto's moeten jullie echt even op de blog van Wietske kijken,zij  heeft namelijk alle foto's gemaakt.
Tja, en dan ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis! Het boek Simplify van Camille Roskelley stond al lang op mijn verlanglijstje en ik ben nu eindelijk gezwicht. Het blad Daphne's Diary is gewoon heerlijk om te lezen. De klos is gewoon een hebbeding. Al met al alle ingrediënten voor een heerlijk momentje voor mezelf.
Denken jullie ook genoeg aan jezelf?

Groetjes,

2 opmerkingen:

Monica zei

Ja, jullie hebben een leuke dag gehad heb ik bij Wietske al gelezen, en natuurlijk denken quiltsters aan zichzelf... :-)

Suuske zei

Hoi Saskia,

Dat jullie een hele gezellige dag hebben gehad hoorde ik al van Wietske.
Ik heb Camille Roskelley pas net "ontdekt", wist niet dat ze ook een boek heeft. Staat nu dus op mijn verlanglijstje! Ik ben ook helemaal weg van haar stoffen. Ik heb een prachtige Jellyroll van haar stofjes.

Groetjes, Suzanne