woensdag 30 januari 2013

Januari

En zo zit januari er al weer bijna op. Traditiegetrouw de maand van de goede voornemens, de nieuwjaarsrecepties en de verjaardag van mijn schoonmoeder.  Een van mijn voornemens ( de rest hou ik lekker voor mezelf) was om nu eens wat meer te gaan lezen, en dat is met de teller op 3 aardig gelukt. Gelijk maar een nieuw blokje aangemaakt voor de gelezen en nog te lezen boeken. Misschien wel leuk om aan het eind van het jaar het resultaat te kunnen zien.
Ik ben begonnen aan de boeken van Beverly Lewis, die gaan over het leven van de Amish. Leuk om te lezen! Ben er een paar tegengekomen op MP en gelijk maar gekocht.

Daarna kwam de verjaardag van mijn schoonmoeder en het valt echt niet mee om daar iets voor te verzinnen. Gewoon omdat mensen op latere leeftijd gewoon alles al hebben. En als het niet stuk is hoeft het ook nog niet vervangen te worden toch? Uiteindelijk heb ik op de site van welke.nl  iets gevonden.
Een nieuw bakblik, gevuld met mooie krokussen. Eerst genieten van de bollen, daarna hopelijk van een lekkere appeltaart!

Op quiltgebied is er niet zo heel veel nieuws onder de zon. Ik ga gewoon lekker door met mijn hexagonnen, vul de randjes op met de naturel kleur en we zien wel waar het eindigt.

Wordt vervolgd.....

2 opmerkingen:

Monica zei

Wat wordt jouw hexagonnen quilt al mooi! en een leuk idee een bakblik met voorjaar er in. Ga genieten van lezen, dat is altijd zo lekker rustgevend

FLR zei

Ben ook verslingerd aan de boeken van Beverly Lewis, ken je die van Wanda Brunstetter en Cindy Woodsmall ook?
Wat maak je een mooie hex-quilt, prachtige kleuren!
groeten,
Francisca