zondag 6 januari 2013

Nieuw jaar !

Allereerst wil ik iedereen een heel mooi 2013 toewensen. Bij ons is het jaar in ieder geval goed begonnen, het vuurwerk is goed gegaan, beide jongens kunnen nog tot 10 tellen (altijd mijn grootste angst rond deze tijd) en er is zelfs nog wat over gebleven, dus volgend jaar spaart dat weer in de kosten!
Helaas is onze harde externe harde schijf vastgelopen en zijn we momenteel even alle foto's kwijt! Grrr computers, hele fijne apparaten  zolang ze het doen. Twee herstelprogramma's later kunnen we nog steeds niet bij de plaatsjes dus komende week maar eens naar de reparateur met het ding.
Helaas dit jaar dus even geen foto's van de kerst. Gelukkig kan ik wel weer nieuwe plaatjes van mijn project laten zien.
Omdat het einde van de lapjes in zicht komt ( misschien nog 9 diamanten te gaan) wilde ik vast beginnen met het opvullen van de achtergrond. Dit wil ik in 1 kleur doen dus dat lijkt me een saai werkje. Maar als ik het nu combineer met de resterende lapjes, valt het nog mee. Dus naar Samsara Quilting en bij Jacqueline een hele mooie stof uitgezocht.

Tja, en daar lag nog steeds dat hele mooie kerstboek van Barri Sue Gaudet, Quilt a gift for Christmas. En ik kon het nu echt niet weerstaan! Misschien kan ik er vast ideetje voor volgend jaar uit halen? Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen.

Vanmiddag hebben we de nieuwjaarsreceptie van mijn man's familie en dat zijn er een hoop! Dit jaar wederom in de kas van zijn oom.


Ze kweken daar o.a. hele grote palmbomen en voor de kinderen is dat een paradijs.
Dit jaar hebben ze groots verbouwd en krijgen we een rondleiding.

Allemaal een fijne zondag en tot gauw,

Saskia

3 opmerkingen:

Judith zei

Ook bij mij computer leed, inmiddels is dit opgelost. Een verscheidenheid aan browsers bleek de boosdoener. Ik heb Google chrome geïnstalleerd en werkt alles weer naar behoren. Ook een externe harde schijf gekocht, voor mijn foto's ed. Veel succes ermee, fijne zondag.

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ach sas, vergeet ik helemaal om jullie een gelukkig nieuwjaar te wensen. dat komt er van he? We beginnen ook gelijk weer te kletsen alsof we elkaar 5 minuten gelden gesproken hebben. is mijn schuld denk ik. heb veel te veel te vertellen:)

doeg

Liefs

Wietske

Ieke78 zei

Je diamanten worden leuk zeg!