zondag 23 juni 2013

Ooit, heel lang geleden, leefde er.......

Jeetje, het is wel heel lang geleden dat ik iets geplaatst heb. De tijd is er gewoon vandoor gegaan. Uiteraard heb ik niet stil gezeten, maar blijkbaar ook niet de tijd genomen om er iets over te vertellen.
Eindelijk , na bijna een jaar is het vakantieproject dan bijna klaar.Vele hexagonnen later is dit het resultaat.

Er is een mooie roze rand om heen gekomen en hij is inmiddels terug van de quiltster. Prachtige details zijn erin verwerkt en het heeft em er alleen maar mooier van gemaakt, al zeg ik het zelf. Nu nog de bies en het label en dan is hij echt helemaal klaar.

Tussendoor heb ik gewerkt aan de mini-quiltjes (little things club) , welke ik 6 maanden lang van De Quilthoeve heb mogen ontvangen (tegen betaling uiteraard). Twee zijn er inmiddels af.


En met al dat quiltwerk zat ik toch nog verlegen om een extra speldenkussen, dus ook die maar even snel in elkaar gezet. Scheelt een hoop zoekwerk naar speldjes!
Tja, en als er dan een project klaar is dan mag er weer iets nieuws gestart worden toch? Ik ben een vakantieproject(je) aan het voorbereiden met een jellyroll die ik nog had liggen:

Zodra ik hier aan ben begonnen volgen de foto's.

Met de moestuin gaat het ook goed, het blijft een gevecht tegen het onkruid maar we hebben inmiddels al aardig wat geoogst: spinazie, rabarber, heel veel sla, radijs en de eerste peultjes!

Fijne zondag allemaal,

3 opmerkingen:

Judith zei

Je hexagonnen quilt is echt prachtig. Die quiltster heeft hem zeker alleen maar mooier gemaakt. Waar heb je hem laten quilten?

Saskia zei

Hij is machinaal gequilt op een quiltframe
door Margareth Jungerius 071-4027789.

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ha Sas,
Hij is klaar en prachtig geworden!!!
Wat zul jij hier een hoop plezier van hebben
liefs

Wietske